Дрехи за жени – Вашият стил

Избягвайте чисто бяло, той визуално запълва фигурата. Дайте я в полза на бежови нюанси, пастелни тонове или слонова кост. Въпреки това, бял неща е възможно да има в гардероба, като блуза или пуловер, поло, на върха на който можете да носите сако или жилетка.

От чертежите вертикалните ленти са перфектно подредени. Дайте предимство на релефни и вертикални отпечатъци в дрехите, избягвайки големи рисунки.

Като се научихте да прилагате тези прости правила при избора на дрехи, можете бързо да направите своя гардероб, като вземете предвид пропорциите си.

Основното нещо, което винаги трябва да си спомняте, е, че сте себе си любов! Обичайте тялото си, както го е създала природата. Носете това, което ви харесва. Всички норми и правила в дрехите са изобретени от някои хора, които вярват, че имат идеален вкус. Но всеки човек е свободен в своя избор!

Неговият собствен стил не се появява веднага, веднага щом се формира героят. икона стил в продължение на много понички стана Opra Uinfri – един от най-успешните и най-богатите жени в света, популярен и обичан в много страни, телевизионен водещ на, ръководител на компанията за производство на телевизионно предаване Harpo Studios, един от най-стилен teleperson. Тя се нарича „черната перла“, появата си по телевизията, тя е направила истинска революция и фурора счупи стереотипа, че водещия трябва непременно да бъде тънък блондинка с бяла кожа.