Якета, шлифери анорака и шлифери през този сезон е бързо отстъпват на заден план

Многообразие на този елемент от гардероба няма ограничение. Строга или авангард, универсален или по повод, всички видове стилове, текстури и цветове. Дизайнерите се е убедил, че всеки модата е открил за себе си перфектно покритие. Носете го с високи ботуши с токове или маратонки, износени да работят или на разходка – изборът е ваш!

След анализиране на тенденциите от модните подиуми в света, ние сме идентифицирали основните стилове и реални модели палта, които могат лесно да бъдат адаптирани към ежедневния гардероб. Също така, нека да разгледаме алтернативни луксозни марки, а именно, вземете прилична сходни модели на достъпни цени и да намерят точно там, където можете да ги купите.

Извънгабаритни
Ние вече писа за гигантски стил в предишна статия и покрити модна тенденция. Говорейки на козината, не е възможно да не напомнят на обхвата и широки рамене, защото това е един такъв модел, с макети голям силуети сега на върха на популярността. Абсурдността? Така че изглежда, само в началото. Скъпите материи и високо качество на покритие могат да направят и най-неудобно лукса стил. Запознайте се отблизо: палто шушулки от 80-те вида е не само удобен, но и елегантна.

Герб, карирана
Да, вместо карирана облекло. Защо не? Може би за хумор тук и там, но игнорира тази забавна тенденция, не си струва. Особено, ако тя е направена от луксозно мек плат и декорирана с вкус. С правилен подбор на палта, карирана изображение в състояние да загубят дори и за връзка с някои ирония. Опаковани по такъв хубаво нещо в студената есен вечер, ще се чудите колко по-рано може да живее без нея.