Уреди разпределителни на достъпни цени с високо качество

Разпределителят на запалване (дистрибутор) е част от всички стандартни системи за запалване. Въпреки това, в модерни системи, които осигуряват пряка връзка между бобината и свещта, той вече не е необходимо. Първоначално, високото напрежение се изисква, е произведен в един единствен макара и, следователно, разпределени към конекторите. Кабелът за запалване предаване на напрежението на дистрибутора, който, от своя страна, е свързан с помощта на кабели с всички свещите. Дължината на кабела е била държана малък, за да се предава възможно най-голямо напрежение. След като стигна до дистрибутора, напрежението бързо се предава на всеки контакт, като за да се хранят всеки един свещ.

За да се гарантира това, дистрибуторът се върти вътре в капачката му и предава напрежението с върха. контактната зона между обвивката и на върха на четката за дистрибутор все още е свободен. На захранващото напрежение, веднага след като четката се премества в резултат на контакта. По този начин тя е била произведена искра, която остави следи горене зад себе си. Това включва претоварването на контактната зона и наличието на остатъци, които, ако прекомерно, предотвратяват образуването на контакта. В повечето случаи, това е достатъчно, за да се реши този проблем, почистете капака на купола отвътре. Замяната на дистрибутора е задължително, когато са унищожени контактите. Четката на дистрибутора не само предава напрежението, но също така има функцията да произвеждат устойчивост, за да се избегне отговорност. В допълнение, винаги има опасност, че влага прониква дистрибутора чрез дефектен уплътнение, което ще доведе до провала на запалването. Тъй като по време на всяка минута трябва да се случва няколко запалвания, дистрибуторът трябва да работи бързо и надеждно.

Всеки нарушение може да доведе до провала на един от цилиндрите. В такъв случай, пълното почистване на дистрибутора е абсолютно задължително. В допълнение, ние никога не трябва да забравяме и връзки, кабели, и, разбира се, свещите, които трябва да бъдат проверявани периодично за наличие на остатъци. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва (например свързване прът, топлообменник (радиатор за кабина нагревател), чистачки, цилиндрично зъбно колело и т.н.), на достъпна цена.