В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части

Това важи и за случаите, в които в задната част е повредена сериозно, тъй като такива щети, неизбежно ще се разпространява върху листовете, които са разположени в близост до калника Предната броня е вместо сглобени по прост начин и може да се завинтва или отвинти в пълна свобода.

Ако повредата е много сериозно, по време на смяна на страната и на калника трябва да следва правилата, установени със закон, тъй като тези две устройства имат и функцията за защита на пешеходци и велосипедисти в случай на инцидент. Ако това е малки вдлъбнатини и драскотини, те могат да бъдат коригирани бързо от наличието на много инструменти за тази операция. Други елементи, които могат да помогнат са: шпакловка, боя и стъклени влакна, които ви позволяват да се направи невидим щетите.

А калник също могат да бъдат повредени без инциденти, тъй като тя винаги е в близък контакт с влага, прах, сол и камъни. И не забравяйте корозия. Това е много важно, за да проверява периодично състоянието на уплътненията на лък колела, за да се уверите, че водата се оттича лесно. Дори и малките драскотини, трябва да бъдат поправени възможно най-скоро. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва, в това число: топлообменник, рамото на чистачката, зъбно колело, цилиндрично зъбно колело, свещ, дистрибутор и т.н. на много изгодна цена.