на вериги за сняг

чорапи сняг, обаче, също имат две основни недостатъци: като са били проектирани в Скандинавия, са особено функционални в ситуации на лед или уплътнен сняг, и по-малко ефективни, а не по-обичайните ситуации в Италия, като загинах сняг или асфалт почистени. Във всеки случай, никога не трябва да се използва при скорост над 40 km / h. Другият основен недостатък е, че в момента в Италия не са едни и същи: в действителност, на дебата за тяхната сравнимост с вериги за сняг е все още в ход, и вижда, когато вериги за сняг са привилегирован инструмент на закона.
Единственият законен алтернатива на зимни гуми в момента, на вериги за сняг. Ако ги изискват в багажника през зимата, също така е важно да се знае как да ги инсталирате, защото снеговалеж може да дойде съвсем неочаквано. На първо място, монтиране веригите само когато сняг позволява колата да се движи напред, а колелата се въртят.

Ако се монтира, когато има малко сняг, или когато пътят е сух, а не са само безполезни, но и да е станало проблем: повреден, а дори и да руши пътната настилка. По време на монтажа, не забравяйте да изключите колата, за да го поставите в безопасност с включена ръчна спирачка и в този момент, монтиране, (само) на задвижващите колела. След като се монтира, а след това е важно да се спазват ограничението на скоростта на 50 km / h: Ще бързо, веригите трябва да отделят вредни вашия автомобил.