Ламиниран паркет от дървен паркет

Всички дървени елементи, които се използват в ремонта, не забравяйте да ги покриете с антисептични средства. През последните години ламинатът има едно от най-високите нива на търсене и популярност у нас.
Тя може да симулира различни породи дървесина, тя е много бърза да се инсталира и не изисква за себе си, специални грижи. Преди да лежи повърхностни ламинатни хидроизолационни слоеве, ставите между парчета от обикновени фиксирани с лепило лента. Покривайки шока от статични и ударни натоварвания, влага и предпазва топлината.
Ламиниран паркет е изобретен около двадесет и двадесет и пет години, Швеция, за момента е преминал значителен брой промени в технологиите, производството и монтажа, но същността му като подови настилки е останала същата. Трябва да се отбележи, че подовата настилка е много по-трайни прости дървени под, рециклирана дървесина е много по-силна от обикновена естествена дървесина

Започнете инсталирането на ламинатни панели е възможно от всеки край на стаята и да продължите по целия свят -. От прозореца. Стилирането е много бързо и лесно, просто вмъкнете един риф в предната дъска на браздата.
Стените бяха поставени малки клинове от ламинирани борда на стената може да бъде гладка. След покриване на площ от няколко комисии трябва да се съберат заедно за по-плътно опаковане. За предпочитане стените на периметъра да оставят празнина от поне десет милиметра до температурните промени в основата са в състояние да „дишат“. , Когато сте закупили ламинат, няма нужда да го бързате веднага да го разопаковате, да се съхранява в контейнер при стайна температура за около четиридесет и осем часа