Изборът на летящи врати

Освен това, не всеки собственик на автомобил може да си позволи да пазаруват уреди и кутия отделно, и затова гараж изпълнява и двете функции едновременно.

навеси

операция на условията на гаражни се различава значително от помещенията. Той е свързан с основните характеристики на неговите жители – машината.

Температурен контрол – колата не търпи промени в температурата. Състоянието на цената на кола в топла стая при 20 ° С, а след това се движат в студа с -5 С, има много негативно влияние. Ето защо, независимо от Екстремният студ, собствениците на автомобили предпочитат да държат колите си на улицата. В резултат на това най-добрият режим за бокса е стабилна температура около + 5 + 7 С Гаражни врати от сандвич панели и изолация на стените напълно решаване на този проблем.
Пожарна безопасност – втората най-важно изискване, както е в бокса, обикновено се съхранява бензин, моторни масла, части и оборудване, които заедно представлява голяма заплаха от пожар. В тази връзка, изолация и покритие на гаража се извършва с негорими материали. SIP- панели са идеални за тази роля. На снимката – вратата гараж на сандвич-панели.