Важна роля се играе от правилния избор на бельо

За любителите на класическия стил на облекло стилисти се препоръчва да се вземе като най-риза. Ако панталоните представят печат, цвят отгоре може да бъде избран така, че да съвпада с една от шарка цветове.

Изберете обувки тук трябва да се основава на стила, който практикуват. Вечерни рокли с тези панталони ще изглеждат хармонични, ако ги допълни с високи токчета, както и за дневното производство е по-добре да се избере по-комфортен равни обувки.

Това е удобно и балерина, Lofer или оплетени кожени сандали. Не и да забравите за чантата, което е немислимо без каквато и пълен комплект. Наред с класическите панталони пижамата ще изглежда чудесно и с съединителя и триизмерен модел е най-доброто ляво за разхождат и пазаруване.

Сватба в панталони права кройка – добър избор за модата с пълни бедра. Това е много важно, че избраните плътно панталони не са проблемните области, а отглеждането им дори по-голямо внимание. Храна за вкъщи също е на стойност панталони с ниска талия. Не забравяйте, че голяма и прекалено ярка печат е по-добре да се избере кльощави модата и момичета с широки бедра, е желателно да се направи избор в полза на дребномащабни рисунки.

Дългокраката момиче на висок растеж може да си позволи комбинация от пижамата панталони с обемист пуловер голям плетен. Под пуловера е препоръчително да се носят един прост прав разрез отгоре.

Това бельо не е блестеше под светлината плата, вземете безпроблемно модел, което позволява компетентно прикриване фигура недостатъци. Нещо повече, тази бельо няма да надникнем изпод панталоните.