Необходимостта да се замени устройството ABS

Сигнал за грешка предупреждение ABS светлина се намира на таблото на автомобила. При нормална работа, индикаторът да свети, когато се запали двигателя и изгасва след 3-5 секунди. Ако контролерът се държи неправилно – активира, когато двигателят е включен или мига хаотично, докато в движеща се кола – да пробие първия знак на сензора.
Индикатор система за контрол, ABS

индикатор ABS трябва да има върху рамките на 3-5 секунди, двигателя след началото

Възможна загуба на сигнал:

появата на код за грешка на компютъра съвет;
Блокиране на колелата при спиране допълнително;
Липса на характеристика вибрация на спирачния педал при натискане;
задействаната светлинен индикатор на ръчната спирачка, когато ръчната спирачка нататък.

Ако трябва да бъде цялостна диагностика устройство видите някой от тези проблеми. Този въпрос не е задължително да се позове изплаща майстор автосервиз – независим преглед на датчика за ABS отнема малко време и се извършва без скъпо оборудване. Ако диагнозата е, че да се намери да се повреди, той ще бъде заменен.
Как да се промени

В рамките на схема, ABS, оборудвани с датчици на всички автомобилни гуми. Нейната особеност е, че замяната на елементите е прикрепен към предната ос на машината, шасито или премахната под капака. Заден сензор може да се издигне само по-долу. Това ръководство описва общите принципи на ново устройство. Имайте предвид, че този метод е приложим за много чуждестранни и местни производство на превозни средства.