От носещ кожа полата

Облекло – най-добрата комбинация от кожа пола

кожена пола и често трябва да се радваме, ако една жена има желание за противоположния пол, за да се бори с елегантност и чар. Това е един от най-секси неща в женския гардероб. Той винаги е от значение, както и много гъвкав. През ХХ век, тази дреха, която е прототип на американските индианци жените рокля, постепенно влезе в модата, и добре установени в продължение на много години. Ако се съди по последните шоу Париж, кожени поли този сезон – нов връх на популярност.

И над всичко намалят своите възможности: молив полата за бизнес стил, пламна за пола ultramodnits с миризма, асиметрична. Дължина нито регулира от новите тенденции. Стилен външен вид и Франк „мини“ и дължина под полите на коляното и „на място“. Всичко зависи от интелигентна комбинация с други дрехи.
От носещ кожа пола?

Секси кожена пола изглежда точно предимство в дебнещ силует. Какво може да бъде по-привлекателна, отколкото комбинацията от тесни блузи с V-образно деколте, прилепнали лъскава черна пола, тъмни чорапогащи и елегантни обувки с токчета? С поло яка и тънки bitlovki също ще бъдат много полезни. Образът на деловата жена, създадени от Ив Сен Лоран, остава безспорен лидер в представянето си, макар и в различни версии и интерпретации на младата дизайнерка.

В класическия вариант на интернет трябва да бъде в съответствие с текстура: кожа впечатлен коприна и батиста, сатен и фин лен и памук. Да не се използва тази възможност, за да го пробвам с кърпа без власинки в съчетание – вълна, кадифе, велур. Особено такива комплекти кожа пола предават допълнително фиг обем. Единствените изключения са свободни сака и обвивки от фина вълна в стъпки половина на основния цвят на полата, който е облечен в offseason.

Съвременната мода одобрен комбинация от нелепо, така кожена пола е хит сред феновете на моден стил „гръндж“, от случайни „етно“. Весел тежки метали фенове ярки цветове и форми обличат Недостатъци: безгрижен риза карирана и токове стилни тениски и маратонки.

на „блясък“ стил „го е направил.“ Тази година кожена пола купони можете да го използвате в комбинация с ярки обувки, пайети, дебнещ върховете, елегантни съединители и големи минимализъм. Мода и успешен имидж на риск кожа жилетка добавка.

Justified риск за модата които не се страхуват да носят блузи с дантела. Ruffles и стегнато кожа пола в проба от женственост и елегантност преобразува, облечен като момиче кралици на бизнес срещи и централата на компанията.
Кожени поли за всички видове форми

Като кожа пола да изберете според типа на фигурата? За щастие, това е кожена пола, подходяща не само стройни жени. Всичко зависи от модела и нарязани на дължина. Естествено закръглени момичета, че няма да използвате „пламне“ маломерна – посветя Rock „на място“. Busty нежния пол е необходимо да се спре изборът на класическата комбинация от кожа пола с тесни блузи.
аксесоари

В класическия вариант кожена чанта съединител все още е приоритет. за предпочитане обувки трябва да са с високи токчета, обувки, „фиба“. Въпреки, че понякога, като модерен стил с ниски токчета спортни облекла.

Също така могат да се вместят блестящо обеци, гривни, дълги прозрачни или подгряващи колиета, верижки с изобилие от метални висулки, сребърни или метален часовник. Finger е най-добре да украсяват масивни пръстени, висулки. В този случай, аксесоарът лекува и проницателен, особено ако разнообразен и включва оригинални и блестящи мъниста.
Грижа за кожа пола

Важно е да се помни, че правилното грижа за кожата. се използва за съхранение, цвят и мекота редовен специално масло и полиран найлонов плат. Физически кожата вредно влага. Но когато времето го поддържа подсушете с мека кърпа и избърса на „раменете“ на рода си. Изкуствен кожата по-груба и по-трудно, но когато тя стане луд, така че за такива неща, че е време да се даде и да бъдат изключени от шкафа.